Dubbel besparen

U bespaart met NRW Pellets niet alleen geld en energie, maar u helpt ook het milieu een handje. Ga naar de specificaties voor meer info...

Bedrijven

Ga eerst naar onze bedrijven pagina.

MEER INFO

Laag asgehalte

Door het lage asgehalte (minder dan 1%) hoeft de as container in veel gevallen slechts tweemaal per jaar geleegd te worden.

Nieuws

Welkom op de NRW Pellets nieuwspagina. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes over houtpellets en NRW Pellets

 

1 december 2019

Koop kwaliteit houtpellets!

Om voordelig en met plezier de pelletkachel te stoken is het verstandig te kiezen voor een goede kwaliteit houtpellet. Een kwaliteit houtpellet heeft in ieder geval een DINplus en/of ENplus certificering.

NRW pellets branden perfect in alle pelletkachels (MCZ, Edikamin, Rika, Piazzetta enz)


20 Juli 2018

Kwaliteit is een schone zaak!

Door een premium houtpellet te stoken in uw pelletkachel brandt deze beter en blijft uw kachel schoner.

U bespaart  tijd en geld met schoonmaken en onderhoud. Dit alles voor het gemak en plezier van uw pelletkachel.

NRW pellets is een premium houtpellet met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 


17 Februari 2017

Kwaliteit van houtpellets is belangrijk!

Om voordelig en met plezier de pelletkachel te stoken is het verstandig te kiezen voor een goede kwaliteit houtpellet. Een kwaliteit houtpellet heeft in ieder geval een DINplus en/of ENplus certificering. Dit houdt in dat niet alleen de houtpellet zelf aan bepaalde waarden moet voldoen, maar ook het gehele proces van producent naar klant. Met een goede houtpellet brandt uw kachel beter en schoner waardoor u minder onderhoud(kosten) aan uw pelletkachel heeft. Tevens haalt u meer warmte per kg uit de pellets. NRWpellets is een premium houtpellet en scoort erg hoog in de certificering. Geliefd bij zowel de pelletkachelstoker als bij de pelletkachelproducenten.