Dubbel besparen

U bespaart met NRW Pellets niet alleen geld en energie, maar u helpt ook het milieu een handje. Ga naar de specificaties voor meer info...

Bedrijven

Ga eerst naar onze bedrijven pagina.

MEER INFO

Laag asgehalte

Door het lage asgehalte (minder dan 1%) hoeft de as container in veel gevallen slechts tweemaal per jaar geleegd te worden.

Over NRWpellets.nl

NRW houtpellets worden gemaakt in een fabriek in Erndtebrück Duitsland en voldoen aan ENplusA1 en DINplus. NRW Pellets hanteert hoge standaarden en levert daardoor een constante kwaliteit. Dit is belangrijk voor de levensduur van uw pelletkachel of installatie. Daarom staan wij ook volledig achter het onze slogan”Premium houtpellets voor veel stookplezier” als dealer van NRW houtpellets.

Sinds 2012 is het mogelijk om via NRWpellets.nl uw houtpellets bij ons te kopen. U kunt op onze website op verschillende manieren veilig betalen. Vanuit ons warehouse leveren we iedere week aan veel tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland.

Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per mail: info@nrwpellets.nl of bel met +31 (0) 6 3017 2600